Over ons

Leer meer over uw specialist in haartransplantaties!

ONS TEAM

Arco

Op mijn negentiende begonnen mijn haren met uitvallen. Het werd steeds erger. Iedere dag keek ik in de spiegel en schaamde ik mij voor mijn inhammen. Het liefst droeg ik een pet. Op mijn vierentwintigste heb ik de knoop doorgehakt, ik wilde een haartransplantatie. Toen begon mijn zoekproces naar de aanbieder die het beste bij mijn wensen paste. Omdat het zo gangbaar is om voor een haartransplantatie naar Turkije te gaan, is hier mijn keuze ook naar uit gegaan. Ik ben in Nederland goed begeleid maar op het moment dat ik daadwerkelijk naar Turkije vertrok, werd ik aan mijn lot overgelaten. Op de behandeldag spraken de behandelend arts en het team geen woord Engels, dit voelde voor mij absoluut niet prettig. Ook heb ik veel pijn ervaren, voornamelijk bij het verdoven. Het ergste aan de behandeling vond ik dat ik maar een nummer was. Er was absoluut geen persoonlijke benadering maar massaproductie.  Op dit moment wist ik dat hetanders kon.

Het resultaat mag er zeker zijn, maar er zijn ook fouten gemaakt. Er zijn bijvoorbeeld multi grafts gebruikt voor mijn haarlijn, dit geeft absoluut geen natuurlijke look. Ook is er geen hoge dichtheid behaald. Mijn voor en na foto’s geven een duidelijk verschil en hier ben ik dan ook absoluut heel blij mee. Ik heb nooit spijt gehad dat ik op vroege leeftijd een haartransplantatie heb ondergaan, nu kan ik er langer van genieten. De fouten die zijn gemaakt kunnen gelukkig hersteld worden. Voor de herstelbehandeling ga ik bij Dokter Taner Karahan.

Door mijn eigen ervaring weet ik hoe het is om dit proces te starten. Onze speerpunten zijn eerlijk, persoonlijk en transparant. Wij doen er alles aan om een hele persoonlijke benadering te geven en nemen de tijd. Het is bij ons absoluut geen massaproductie.

Ik zie er naar uit om jou te begeleiden bij het zoekproces of de daadwerkelijke haartransplantatie!

Dr Taner Karahan

My name is Taner Karahan and I am born in Izmir, Turkey. I studied at the Gulhane Medical Faculty and graduated in 2004. From then on, I worked as an Emergency Room doctor for seven years in Izmir and Alanya. At the end of my Emergency doctor carrier I was looking for something else.

The last nine years I have been concentrating on hair transplantation procedures. It is an area which is very open to new developments and it made me exited that we see the significant results in an early stage. Nothing makes me happier then seeing a patient pleased with their result. Because I’m in contact with the patient until the last check-up I also get to experience their process. The best days are when I can see a patient getting their confidence back.

I like the way Simson’s hair treats people, because for us it’s really important that you feel relaxed. Therefore I take all the time you need. It’s also possible to have a video- or phone call with me before you decide to go to Turkey for a hair transplantation. That way I can explain the way we work and you can tell me all your wishes and expectations. Together we will decide what will give the best result. Sometimes expectations can be unrealistic or you might be unsuitable for a hair transplantation. In that case we will always be honest with you and explain the reasons, and suggest other options.
My team and I are specialised in DHI, a fantastic technique which we allows a high density result. Additionally, we perform FUE. When you have an intake with Arco or Lieselotte, they will take pictures of the top of your head and send them to me. Then I will explain to you or them which technique will give the best result and how many grafts you need.

My focus is quality, quality, quality. I don’t make concessions to save on time. I will always go for the best results and maintain a personal approach. If you have any questions, you can always ask me. I’m looking forward to meet and help you!

Greetings Taner Karahan

Lieselotte

In 2014 startte ik mijn studie; Logistics Engineering. Tijdens mijn logistieke studie heb ik altijd de uitstap gemaakt naar zorglogistiek. Hierin is er een onderscheid tussen patiënten- en goederenlogistiek. Mijn interesse lag vanaf het begin al bij de patiëntenlogistiek. Ik ben een mensen mens, ik vind het prachtig om te zien dat iemand zijn/haar zelfvertrouwen weer terug krijgt!

Toen Arco zijn haartransplantatie onderging, heb ik dit op de voet gevolgd. Als buitenstaander maak je de transplantatie op een andere manier mee, maar ook ik had mijn verbeterpunten. Wanneer je iets aan jezelf laat veranderen, is het aller belangrijkste dat je op ieder moment op je gemak gesteld wordt, er geen twijfel ontstaat en dat je altijd weet bij wie je terecht kunt voor eventuele vragen. Ook vind ik dat je niet aan je lot overgelaten moet worden. Daarom blijven wij altijd met je in contact, vanaf het begin tot het einde.

Door met Taner in contact te komen, weten wij dat er ook een andere kwaliteit en focus bestaat. Wij staan alle drie voor de persoonlijke, eerlijke en transparante aanpak. Wij vinden het bijvoobeeld belangrijk dat je vooraf kennis kunt maken met de behandelend arts. Je kunt namelijk nog zon goed en fijn gesprek hebben met een van ons als adviseur, alleen Taner is degene die de haartransplantatie uit gaat voeren. Wij vinden het belangrijk dat je ook een goed gevoel hebt bij Taner.

Heb je vragen? Ik zie er naar uit deze voor je te beantwoorden. Op naar een volle bos haar!

Hallo! Wij zijn Simson’s hair

haartransplantatie specialist

Als specialist op het gebied van dermatologie en haartransplantatie weten wij wat belangrijk is wanneer u een haartransplantatie overweegt. Wij werken met een simpele formule:

Allereerst staan duidelijkheid en transparantie bij ons hoog in het vaandel. U krijgt alle informatie en de gelegenheid om eventuele vragen beantwoord te krijgen.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u weet bij wie u terecht kunt met al uw vragen. Bij ons heeft u één aanspreekpunt, uw adviseur.

Tenslotte zijn vakkundigheid en professionaliteit belangrijke waarden bij Simson’s Hair. Ons Nederlandse team en Turkse medische professionals begeleiden u tijdens alle fasen van de behandeling èn in het natraject.

Een haartransplantatie bij Simson’s hair

Haartransplantaties zijn tegenwoordig veel gangbaarder dan enkele jaren geleden. Ook kunnen chirurgen nu de kwaliteit van een behandeling in hoge mate garanderen. Iedereen kan dus weer genieten van een volle bos haar!

Tegenwoordig zijn de meeste chirurgen op het gebied van haartransplantaties werkzaam in Istanbul, hier worden lagere tarieven gehanteerd. Omdat de kosten voor een dergelijke behandeling doorgaans niet vergoed worden is het vanuit een kwaliteits- en kostenperspectief logisch om een haartransplantatie in Turkije te ondergaan. Het is tenslotte maar drie uur vliegen vanaf Schiphol.

Simson’s hair is gespecialiseerd in het faciliteren van dit traject, met medische professionals die gepassioneerd zijn in het vak!

Uw chirurg

  • Gelicenseerd, gediplomeerd
  • Engelssprekend
  • Uw directe contact betreffende uw nazorgtraject

de HAARTRANSPLANTATIE AFDELING

  • Hoogwaardige, moderne faciliteiten
  • Gevestigd in Istanbul, Turkije
  • Op 5 minuten afstand van uw hotel

Uw Nederlandse specialist

  • Uitgebreide kennis over haartransplantaties en dermatologie
  • Op werkdagen bereikbaar tot 21:00 en zaterdag tot 17:00
Waarom een haartransplantatie bij simson's hair?

U ontvangt een haartransplantatie in Turkije met Nederlandse standaarden.

GEdiplomeerd

Wij werken uitsluitend met een gediplomeerde arts.

Eerlijk advies

U krijgt een eerlijk advies.

+9 jaar ervaring

Wij werken met een team met ruim 9 jaar ervaring.

haargroei

Wij kijken naar uw toekomstige haargroei.

Kennismaking

U kunt vooraf kennis maken met uw behandelend arts.

Garantiecertificaat

U ontvangt een certificaat met levenslange groeigarantie.

één aanspreekpunt

Bij ons heeft u één aanspreekpunt, u weet altijd bij wie u terecht kunt

Vaste prijs

Vaste prijs, onafhankelijk van de hoeveelheid grafts.

Makkelijk betalen

Via een bankoverschrijving betalen in plaats van contant in Turkije.

ISO-gecertificeerd

Aangesloten bij diverse keurmerken.

onze behandelingen

FUE-behandeling

Wereldwijd de meest populaire en toegepaste behandelmethodiek en geeft een prachtig, natuurlijk resultaat. 

DHI-behandeling

DHI is een afkorting voor Direct Hair Implantation. Het is een techniek waarbij het haar niet geschoren hoeft te worden.

PRP-behandeling

Gezondere haarzakjes zorgen voor een langere levensduur van het haar en een verbetering van de haarkwaliteit. 

neem contact op

Stel hieronder een vraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. U kunt ook direct een telefonische intake inboeken via het online boekingssysteem!

7 + 8 =

+31 (76) 785 7874

Modelleur 27 | Kaatsheuvel

info@simsonshair.nl

Hulp nodig? Chat met ons