Haartransplantatie Vrouwen

E

Een haartransplantatie voor vrouwen

E

Ongeschoren haartransplantatie methodiek voor vrouwen

E

Haartransplantatie prijzen

E

Intake in uw regio

Een haartransplantatie voor vrouwen

Een haartransplantatie voor vrouwen is geen nieuwe procedure, maar in het verleden werden ze doorgaans eerder als een optie beschouwd voor mannen in plaats van vrouwen. Hoewel ze zeker een zeer effectieve optie zijn voor mannelijke kaalheid, bieden haartransplantaties ook een oplossing voor het groeiende aantal vrouwen dat aan haarverlies lijdt. Voor zowel mannen als vrouwen kan haar een belangrijk onderdeel zijn van iemands identiteit. Het is dus begrijpelijk dat vrouwen die aan haarverlies lijden, een haartransplantatie beschouwen als een oplossing en een ingreep die hun leven verandert.

Als het om haaruitval gaat, denken mensen misschien vooral aan mannen, maar vrouwelijke kaalheid is een veel voorkomende zorg voor veel vrouwen. Er zijn veel redenen waarom een ​​vrouw haar haar zou kunnen verliezen, waaronder genetica, stress en trauma, diverse Alopecia vormen, een slecht dieet, verandering van levensstijl, een medische aandoening of medische behandeling. Ongeacht de reden vinden veel vrouwen het verliezen van hun haar ongelofelijk schokkend en traumatisch. Het goede nieuws is dat haartransplantaties een zeer effectieve oplossing kunnen zijn voor voller, dikker haar en het grotere zelfvertrouwen dat erop volgt. 

Ongeschoren haartransplantatie methodiek voor vrouwen

Bij Simson’s hair duurt een behandeling vier dagen. De eerste dag omvat uw reisdag richting Istanbul, op het vliegveld staat onze chauffeur voor u klaar om u naar het hotel te brengen.

Op dag twee vindt de behandeling plaats, deze duurt ongeveer 6 tot 8 uur. Dit hangt af van de hoeveelheid haartjes die geïmplanteerd gaan worden. Voor de behandeling worden haarzakjes uit uw achterhoofd gehaald, dit gebied is namelijk niet erfelijk belast op haarverlies. Deze haartjes, ook wel grafts genoemd, worden vervolgens in het gewenste gebied geplaatst. De haarzakjes kunnen op verschillende manieren geïmplanteerd worden. De ongeschoren DHI haartransplantatie is een goede mogelijkheid voor vrouwen. Hierbij wordt er een minimale strip van uw donorgebied geschoren.

Op de derde dag heeft u lekker een rustdag in het hotel. Daarna wordt op de vierde dag een eindcontrole en wassing uitgevoerd. Op dit moment wordt u uitgebreid geïnformeerd over de richtlijnen na de behandeling en de wassing. Ook ontvangt u uw garantiecertificaat, wij vinden het erg belangrijk dat wij u de levenslange groeigarantie van uw getransplanteerde haren bieden!

 

haartransplantatie prijzen

Als u een haartransplantatie overweegt schrikt u mogelijk van de prijzen voor een haarimplantatie in Nederland. De kosten voor een haartransplantatie in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Breda en omgeving kunnen namelijk oplopen tot meer dan €10.000,-. Als u de kosten voor een haartransplantatie in Nederland vergelijkt met een haartransplantatie in Turkije, dan komt u al snel tot de conclusie dat de gemiddelde prijs voor een haartransplantatie voor vrouwen in Turkije rond de €2.000,- ligt. Ook kunt u voor dit bedrag bij sommige aanbieders een onbeperkt aantal grafts laten transplanteren. Verder is de prijs zelfs inclusief 3 hotelovernachtingen en VIP-transport tijdens uw verblijf. Bent u benieuwd naar de voor- en nadelen voor een haartransplantatie in Turkije? Wij hebben ze hier voor u op een rijtje gezet.

Bij Simson’s hair kunt u online gebruik maken van een geschiktheids- en kostencalculator en ontvangt u uw persoonlijke prijsberekening. Kijk nu wat een haartransplantatie voor vrouwen zal kosten. Onze prijzen starten al vanaf €1.799,-. 

 

Intake in uw regio

Om uw definitieve keuze te maken is het fijn om vooraf een intakegesprek te hebben gehad. De haartransplantatie specialisten van Simson’s hair komen graag naar u toe in uw regio. Wij willen u zo veel mogelijk ontlasten. Tijdens het vrijblijvende consult bespreekt u uw wensen. Ook zijn er bijvoorbeeld belangrijke vragen die u beantwoordt zou willen hebben, zoals: Houd ik littekens over aan de behandeling? Of: Is het resultaat wat ik voor ogen heb realistisch? Al uw vragen worden beantwoord! Buiten een intake bij u, kunt u natuurlijk ook altijd een telefonische intake ontvangen of bij ons op kantoor in Kaatsheuvel langskomen. Bent u woonachtig in Zeeland, Limburg, Noord- of Zuid-Holland, Friesland, Noord-Brabant Drente, Overijssel, Utrecht, Flevoland of Friesland? Niks is bij ons te ver, onze specialisten rijden graag uw kant op! 

Onze calculatietool

bereken de kosten online

Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

Start nu

N

kosten op maat

U ontvangt een prijsopgave op maat.

N

direct antwoord

U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

N

Bent u geschikt?

Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

N

GRatis brochure

U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

Waarom een haartransplantatie bij simson’s hair?

U ontvangt een haartransplantatie in Turkije met Nederlandse standaarden.

GEdiplomeerd

Wij werken uitsluitend met een gediplomeerde arts.

Eerlijk advies

U krijgt een eerlijk advies in Breda, Etten-leur, Prinsenbeek, Teteringen, Oosterhout, Ulvenhout en Bavel.

+9 jaar ervaring

Wij werken met een team met ruim 9 jaar ervaring.

haargroei

Wij kijken naar uw toekomstige haargroei.

Kennismaking

U kunt vooraf kennis maken met uw behandelend arts.

Garantiecertificaat

U ontvangt een certificaat met levenslange groeigarantie.

één aanspreekpunt

Bij ons heeft u één aanspreekpunt, u weet altijd bij wie u terecht kunt

Vaste prijs

Vaste prijs, onafhankelijk van de hoeveelheid grafts.

Makkelijk betalen

Via een bankoverschrijving betalen in plaats van contant in Turkije.

ISO-gecertificeerd

Wij werken uitsluitend in een ISO gecertificeerd ziekenhuis.

veelgestelde vragen over een haartransplantatie voor vrouwen

IS EEN HAARTRANSPLANTATIE voor vrouwen EEN TIJDELIJK OF PERMANENTE OPLOSSING?

Een haartransplantatie biedt u een permanente oplossing. De getransplanteerde grafts zijn namelijk afkomstig uit uw donorgebied, welke niet erfelijk belast zijn op haaruitval. Het is hierbij echter wel belangrijk dat de directe oorzaak van de haaruitval is vastgesteld. 

Zijn alle vrouwen geschikt voor een haartransplantatie?

Helaas zijn niet alle vrouwen geschikt voor een haartransplantatie. Het is altijd heel belangrijk voorafgaand een consult met een van onze haarspecialisten in te plannen. Er zijn bijvoorbeeld Alopecia vormen waarbij een haartransplantatie geen oplossing kan bieden.

WAAROM WORDEN ER FOTO’S GEMAAKT TIJDENS MIJN CONSULT?

De foto’s zijn belangrijk om voor u een maatwerk advies op te kunnen stellen. De medische specialisten in Istanbul beoordelen uw huidige situatie en aan de hand hiervan wordt er voor u een persoonlijk advies opgesteld.

IK BEN NIET TEVREDEN OVER MIJN eerdere HAARTRANSPLANTATIE, KUNNEN JULLIE OOK EEN CORRIGERENDE HAARTRANSPLANTATIE UITVOEREN?

Wij kunnen zeker een corrigerende haartransplantatie uitvoeren. Andere aanbieders zetten vaak multi grafts in de voorste haarlijn, hierdoor wordt er een onnatuurlijke haarlijn gecreëerd. Dit kunnen wij herstellen. Ook wordt vaak niet de gewenste dichtheid behaald waardoor de u niet tevreden bent met het resultaat.