Haartransplantatie resultaat

E

Hoe zie ik eruit na een haartransplantatie?

E

Hoe krijg ik het beste resultaat na een haartransplantatie?

E

Wanneer zie ik resultaat

Als uw haarlijn terugtrekt of uw kruin dunner wordt, overweegt u misschien wel een haartransplantatie. Het belangrijkste van een haartransplantatie is natuurlijk het resultaat, maar wanneer gaat dat nou eigenlijk zichtbaar worden? En wat gaan mijn haren verder doormaken? Lees hier alles over het resultaat na een haartransplantatie.

Hoe zie ik eruit na een haartransplantatie?

Bij Simson’s hair is een haartransplantatie in vier dagen verdeeld. Helaas is na deze vier dagen niet direct het resultaat zichtbaar, maar het is het wachten waard! Op de eerste dag stapt u op het vliegtuig richting Istanbul. Daar wordt u van de luchthaven opgehaald en vervolgens naar uw hotel gebracht. De tweede dag heeft u de behandeling, welke ongeveer 6 tot 8 uur duurt. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid grafts die getransplanteerd worden. Na de haartransplantatie wordt uw donorgebied voorzien van verband. Wanneer u een FUE behandeling ondergaat, krijgt u een hoofdband om. Wanneer u voor een DHI behandeling gaat, is dit niet het geval. 

De derde dag omvat een rustdag in het hotel. Op de vierde dag wordt u opnieuw op de haartransplantatie afdeling verwacht voor een nacontrole en wassing. Het verband wordt verwijderd en de eerste wassing vindt plaats. Wij voeren de eerste wassing uit en op dit moment wordt u voorzien van uitleg door middel van een Nederlandstalige instructievideo over de speciale manier van wassen. U ontvangt hiervoor van ons de te gebruiken lotion en shampoo.

Het is belangrijk dat u gedurende 8 dagen na de behandeling op de speciale manier wast. Na de haartransplantatie krijgt u lichte korstvorming op uw hoofdhuid. Het is belangrijk dat u hier niet aan krabt, dit heeft invloed op uw resultaat na de haartransplantatie. Op de tiende dag na uw behandeling krijgt u instructies hoe u de korstjes van uw hoofd kunt verwijderen. Dit heeft een positief effect op het resultaat omdat uw nieuwe haren zo makkelijker kunnen gaan groeien. Wanneer u de korstjes op de geïnstrueerde wijze heeft verwijderd, valt het bij niemand meer op dat er bij u haarimplantaten zijn geplaatst.

 

Hoe krijg ik het beste resultaat na mijn haartransplantatie?

Simson’s hair ondersteunt u tijdens het gehele nazorgproces. Na uw haartransplantatie ontvangt u instructies waarin alle aandachtspunten voor na de behandeling zijn opgenomen, deze richtlijnen dragen bij aan het resultaat.

Wanneer u een PRP behandeling combineert met een haartransplantatie zal dit ten goede komen op uw resultaat. PRP staat voor plaatjesrijk plasma, dit plasma zorgt voor extra gevoede haarzakjes, vlotte wondgenezing en het versterkt de groei van uw grafts. Meer weten over PRP, lees verder op onze pagina “Alles over PRP”.

Het is belangrijk dat u de instructies in de aangereikte documentatie goed opvolgt. Het onjuist opvolgen van de richtlijnen na de haartransplantatie kan negatieve gevolgen hebben op uw resultaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanraken van uw ontvangstgebied. Het is belangrijk dat u dit gebied niet aanraakt totdat u het gebied zelf gaat wassen. Door aanraking kunnen de grafts verplaatsen of loskomen. Verder is het bijvoorbeeld erg belangrijk dat u de eerste 3 dagen lichamelijke inspanning zoveel mogelijk vermijdt. Rust zoveel mogelijk uit en voorkom bukken.

Wanneer u alle richtlijnen opvolgt, heeft dit een positief effect op uw haartransplantatie resultaat en staat niets een goed herstel in de weg!

  VoorNa

  Wanneer zie ik resultaat?

  De eerste periode na de haartransplantatie gebeurt er iets onnatuurlijks voor uw gevoel: uw getransplanteerde haren kunnen uitvallen, ook wel shockfall genoemd. Dit heeft geen invloed op het resultaat en is niets om u zorgen over te maken, dit hoort erbij. Het hoeft niet zo te zijn dat het bij u ook gebeurt maar de kans is groot. De haaruitval begint ongeveer vanaf dag 15 na de behandeling tot aan het einde van de tweede maand.

  In de derde maand na uw haartransplantatie gebeurt er niet veel. Sommige mensen krijgen enkele nieuwe haren of verliezen er nog een aantal. Aan het einde van de derde maand beginnen er iedere dag nieuwe haren te groeien. Aan het einde van de zevende maand ziet u ongeveer 85 tot 90% van het resultaat. Vervolgens gaat in de achtste tot en met twaalfde maand het haar nog verder groeien en komen er steeds nieuwe haartjes bij. Na 12 tot 14 maanden ziet u daadwerkelijk uw resultaat, het was het wachten waard!

  Het is echter wel belangrijk dat u er rekening mee houdt dat bovenstaande beschrijving over het algemeen geldt, niet iedereen is hetzelfde dus bij niet iedereen zal het gehele proces hetzelfde verlopen. Dit is niets om u zorgen over te maken, echter bij twijfel kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

  Uw intake bij Simson’s hair

  Om uw haartransplantatie specialist uit te kiezen is het gewoon belangrijk dat u hier een goed gevoel aan overhoudt. Als u kijkt bij alle haartransplantatie aanbieders, is er geen enkele die een intake bij u in uw vertrouwde omgeving aanbiedt. Bij Simson’s hair komt de haartransplantatie specialist gewoon naar u toe. Tijdens de intake krijgt u alle informatie over het proces en uw haartransplantatie resultaat. Ook kunt u al uw mogelijke vragen stellen. U ontvangt tevens onze brochure: “Alles over haartransplantaties”. Wilt u een intake met één van onze specialisten? Maak online een afspraak, bel ons of vul onze onderstaande quick scan in en wij nemen graag vrijblijvend contact met u op.


  Review
  5-sterren

  Review van Twan

  Een haartransplantatie.. lang over nagedacht en getwijfeld…  

  Uiteindelijk contact gehad met de adviseur van Simson’s hair en een adviesgesprek was snel gepland. Het gehele proces werd door een terzake kundige consultant duidelijk beschreven en toegelicht met foto’s en filmpjes. Als er nog twijfel bestond werd die weggenomen. Een zeer concurrerende offerte volgde en de keuze voor Simson’s Hair werd gemaakt.

  Het gehele traject werd prima georganiseerd en verzorgd, van het afhalen op en terugbrengen naar de luchthaven tot de begeleiding van het uitstekende hotel naar de kliniek en terug. 

  Het medisch team onder leiding van Dr. Taner Karahan is zeer kundig. Men stelt je direct na binnenkomst op je gemak en geeft nog eens een zeer duidelijke uitleg van wat er allemaal staat te gebeuren. De verdoving werd zo goed als pijnloos gegeven en ook tijdens en na de behandeling heb ik nauwelijks pijn ervaren. 

  De dag van nacontrole verloopt ook soepel en tenslotte wordt een eerste haarwassing verzorgd. En het resultaat…..Geweldig!!!

  MAak een afspraak!

  +31 (76) 785 7874

  Onze calculatietool

  bereken de kosten online

  Bent u benieuwd wat uw haartransplantatie kost? Met behulp van onze quick scan berekent u dit gratis en snel. 

  Start nu

  N

  kosten op maat

  U ontvangt een prijsopgave op maat.

  N

  direct antwoord

  U ontvangt direct een mail, bekijk hiervoor ook even uw spam box.

  N

  Bent u geschikt?

  Aan de hand van uw antwoorden ontvangt u uw mate van geschiktheid.

  N

  GRatis brochure

  U ontvangt gratis onze brochure: “Alles over haartransplantaties”.

  Waarom een haartransplantatie bij simson's hair?

  U ontvangt een haartransplantatie in Turkije met Nederlandse standaarden.

  GEdiplomeerd

  Wij werken uitsluitend met een gediplomeerde arts.

  Eerlijk advies

  U krijgt een eerlijk advies.

  +9 jaar ervaring

  Wij werken met een team met ruim 9 jaar ervaring.

  haargroei

  Wij kijken naar uw toekomstige haargroei.

  Kennismaking

  U kunt vooraf kennis maken met uw behandelend arts.

  Garantiecertificaat

  U ontvangt een certificaat met levenslange groeigarantie.

  één aanspreekpunt

  Bij ons heeft u één aanspreekpunt, u weet altijd bij wie u terecht kunt

  Vaste prijs

  Vaste prijs, onafhankelijk van de hoeveelheid grafts.

  Makkelijk betalen

  Via een bankoverschrijving betalen in plaats van contant in Turkije.

  ISO-gecertificeerd

  Aangesloten bij diverse keurmerken.