fbpx

DHI-behandeling

Bent u nieuwsgierig of een DHI-behandeling ook iets voor u is?

Hoe werkt het?

DHI staat voor Direct Hair Implantation, een moderne haartransplantatietechniek. De resultaten zijn in hoge mate natuurlijk en optisch zeer mooi. Na een behandeling blijven de haren een leven lang groeien. Bij de DHI-methodiek wordt er gebruik gemaakt van implantatiepennen (Choi pennen). Het oogsten van de grafts is overeenkomend met de FUE-techniek, er wordt namelijk met behulp van een klein hol boortje een incisie gemaakt om de graft waarna deze getransplanteerd kan worden. Door gebruik te maken van de Choi pennen, kunnen de grafts direct in de hoofdhuid worden geïmplanteerd.

Omdat de kanalen niet meer geopend hoeven te worden, is het niet noodzakelijk uw haren af te scheren. Een bijkomend voordeel is dat er bij DHI weinig tot geen bloedingen meer ontstaan tijdens het implanteren.

De Choi pen zorgt voor een hoge mate van controle en veiligheid. Hierdoor kan de arts op een nauwkeurige wijze de richting, diepte en hoek van de haarzakjes bepalen. Dit komt het natuurlijke resultaat ten goede. Mislukte haartransplantaties kunnen we hier ook goed mee herstellen!

Andere methodieken waarmee haartransplantaties gedaan worden zijn FUE en PRP.

Werkwijze DHI

Incisies grafts

De eerste stap is het maken van kleine incisies rondom de haarzakjes.

Extractie grafts

De tweede stap is het verzamelen van de haarzakjes uit het donorgebied.

Bewaren grafts

Vervolgens worden de grafts in een speciale vloeistof geplaatst waardoor de grafts beter overleven.

Implanteren grafts

Tenslotte worden de grafts met behulp van de Choi pen direct in de huid geïmplanteerd.

De voordelen van DHI

Directe implantatie en minder bloedingen

Door middel van de Choi pen kunnen haarzakjes direct worden geïmplanteerd. Er worden geen incisies gemaakt in de ontvangende zone. Om deze reden ontstaan er nauwelijks bloedingen tijdens de implantatie.

Maximale dichtheid mogelijk

Bij deze haartransplantatie methodiek wordt een hogere graftsdichtheid per vierkante centimeter behaald.

alleen scheren in het donorgebied

Bij DHI is het mogelijk alleen het haar in het donorgebied te scheren. Dit in tegenstellling tot FUE, waarbij de gehele (hoofd)huid moet worden geschoren.

Kortere herstelperiode

Door de afwezigheid van incisies in de ontvangende zone wordt de schade aan de huid geminimaliseerd. Om deze reden is de herstelperiode korter.

werkwijze

Hair Clinic Wolf biedt u volledig inzicht in het proces omtrent de DHI behandelmethode en al de te nemen stappen. Voor meer informatie over onze werkwijze, neem contact met ons op of lees verder over onze werkwijze.

NaVoor
BeforeAfter
VoorNa
VoorNa

GRATIS CONSULT MET ONZE SPECIALIST

Twijfelt u nog of heeft u nog onbeantwoorde vragen? Bekijk dan direct de agenda van onze consulent en maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

GRATIS

Uw consult is gratis en geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

100% expertise

U kunt direct vragen stellen aan onze specialist.

Betrouwbaar

Wij gaan discreet om met uw gegevens, u maakt direct kennis met ons!

Boek hier uw

thuisconsult

Maak afspraak

Marijn V.


Van begin tot einde erg goed geregeld! Lieselotte is persoonlijk bij me thuis langskomen om de gehele procedure rondom de haartransplantie in Istanbul uit te leggen. Ik werd door elke specifieke stap (visueel) heengelopen en kon daarbij de nodige vragen stellen.

In Istanbul was alles ook goed geregeld; op het vliegveld werd ik opgehaald door een chauffeur en afgezet bij het hotel dat overigens prima was (het hotel was schoon, het personeel behulpzaam, en het eten prima).

De volgende dag werd ik naar het academisch ziekenhuis gereden voor de behandeling. De arts, Taner, heeft me daar vriendelijk ontvangen en sprak zeer goed Engels. De haarlijn werd getekend en op mijn verzoek wat gecorrigeerd. Alhoewel ik in het begin enige twijfels had of de haarlijn er ‘natuurlijk’ genoeg zou uitzien, bleek dit achteraf gelukkig zeker het geval. Taner liet ook weten dat dit voor hem mogelijk het belangrijkste criterium was voor de haartransplantatie. Na het tekenen van de haarlijn hebben enkele specialisten de haartjes uit het donorgebied gehaald. Het planten van de haartjes werd door Taner en een andere ervaren specialist uitgevoerd. De gehele behandeling was pijnloos dankzij de verdoving, echter was het wel een behoorlijke lange zit (~8 uur). De jongere specialisten spraken in die tijd Turks met elkaar, wat logisch is, maar omdat je het niet verstaat werkte het in combinatie met de lange zit voor mij enigszins vermoeiend.

Na de behandeling heeft de chauffeur mij teruggebracht naar het hotel en zowel Taner als Lieselotte hebben de dagen erna regelmatig via de app gecheckt hoe het met me ging. Na drie dagen en een PCR test in het hotel bracht de chauffeur mij terug naar het vliegveld richting Amsterdam. Inmiddels thuis gaat het herstel vlot. Het slapen met het nekkussen is niet ideaal, maar daar is verder denk ik weinig aan te doen. We zullen de komende tijd moeten afwachten wat het resultaat zal zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in!

A. Boerekamps

Na intakegesprekken gehad te hebben bij Nederlandse klinieken kwam ik in contact met Lieselotte van Simson’s Hair (later Hair Clinic Wolf). Het voelde vanaf het eerste moment heel goed en vertrouwd. Ik kreeg uitgebreide informatie en ik was er meteen uit. Bij Simson’s hair ging ik de haartransplantatie doen.
Ik heb mss nog wel 30 keer contact met Lieselotte gehad over van alles en nog wat, al mijn vragen werden geduldig beantwoordt.

30 juli ben ik naar Turkije gegaan samen met een vriendin. Van het begin tot het einde ervaarde ik de betrokkenheid en de deskundigheid van Lieselotte en het team in Turkije. De arts Dr. Taner legde nogmaals goed uit hoe de dag zou verlopen en tekende de haargrens in overleg met mij. Ook mijn vriendin werd hierbij betrokken en geïnformeerd. De verdoving was niet prettig, maar verder heb ik totaal geen pijn gevoeld. Wel een lange dag, met tussendoor een lunch.

Hotel was erg netjes met heel vriendelijk personeel en een mooie ruime kamer. Het eten was ook goed. 2 augustus wassing en werden we weer naar het vliegveld gebracht. Ook thuis voel ik nog steeds de betrokkenheid. Ik ben zo enthousiast over Simson’s hair dat ik dit iedereen gun die over een haartransplantatie nadenkt.

I. Cohen


Een maand geleden een haar transplantatie gehad via simson’s hair (later Hair Clinic Wolf). De intake met Lieselotte verliep heel prettig en ook het contact daarna was top. Er werd veel contact gezocht en ik kon altijd terecht met vragen.

Alle transport en faciliteiten waren super geregeld en voorbereid, zowel in nederland als turkije. Denk hierbij aan instructies, taxi, hotel etc. De behandeling zelf was, onder leiding van Taner, heel goed verlopen. Weer duidelijke instructies en op mijn gemak gesteld (goed engels) en nauwelijk pijn gehad. Ook een maand verder helemaal nergens last van en ziet er heel goed uit! Een echte aanrader voor iedereen!!

M. Lobbes


Op aanraden via via , en na al een positieve ervaring te hebben gehoord, had ik besloten zelf naar deze kliniek te gaan en het was het meer dan waard.

Super goede begeleiding , persoonlijk doorloop traject en de Dokter zelf en het team waren ontzettend vriendelijk en lopen je helemaal door de behandeling heen. De nazorg is nog steeds heel erg betrokken en je kan altijd wel iemand bereiken mochten er vragen of zorgen zijn. Er wordt voor, tijdens en na de behandeling uitstekend voor je gezorgd!

M. Klinkenberg


Op 11 december 2020 een haartransplantatie gedaan bij simsons hair, later Hair Clinic Wolf. Van het consult tot aan de nazorg, alles was perfect geregeld. Lieselotte weet waar ze het over heeft en is duidelijk en eerlijk, de arts in Turkije (Dr Taner) en zijn team zijn zeer vriendelijk en gaan professioneel te werk. Nu 7 maanden verder en meer dan tevreden over het herstel en het proces. Zeker een aanrader als je zoekt naar een eerlijk en vakkundige kliniek voor een haartransplantatie.

J. de Klerk


Top service. Van het vervoer in Turkije tot de Engels sprekende begeleiding in de kliniek, alles is tot in de puntjes geregeld. Met name grote complimenten voor de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met Lieselotte. Ik kon met al mijn vragen terecht bij haar en heb me dus ook geen moment onzeker gevoeld. Grote aanrader!

veelgestelde vragen

Wat is DHI en hoe werkt het?

DHI is een haartransplantatiemethodiek waarbij gebruik gemaakt wordt van implantatiepennen (Choi pennen). De graft wordt met behulp van een klein hol boortje geoogst uit het donorgebied. Vervolgens wordt de graft in de Choi pen geplaatst en direct in de hoofdhuid getransplanteerd.

Wat zijn de voordelen van DHI?

Door gebruik te maken van de DHI-methodiek kan er een hogere dichtheid worden gerealiseerd. Een bijkomend voordeel is dat er weinig tot geen bloedingen meer ontstaan tijdens het implanteren. Verder is het mogelijk om alleen uw donorgebied te scheren.

Wat is het verschil met FUE?

Bij de FUE-methodiek worden er kanaaltjes in de hoofdhuid gemaakt waar later de haartjes in getransplanteerd worden. Dit is bij de DHI-methodiek niet nodig aangezien de haartjes direct in de hoofdhuid getransplanteerd worden.

Wat zijn de nadelen van DHI?

De DHI-haartransplantatie behandeling kost meer tijd en vergt een andere techniek van het behandelteam, hierdoor worden er voor deze behandeling meer kosten in rekening gebracht.

Hulp nodig? Chat met ons