fbpx

DHI-behandeling

Bent u nieuwsgierig of een DHI-behandeling ook iets voor u is?

Hoe werkt het?

DHI staat voor Direct Hair Implantation, een moderne haartransplantatietechniek. De resultaten zijn in hoge mate natuurlijk en optisch zeer mooi. Na een behandeling blijven de haren een leven lang groeien. Bij de DHI-methodiek wordt er gebruik gemaakt van implantatiepennen (Choi pennen). Het oogsten van de grafts is overeenkomend met de FUE-techniek, er wordt namelijk met behulp van een klein hol boortje een incisie gemaakt om de graft waarna deze getransplanteerd kan worden. Door gebruik te maken van de Choi pennen, kunnen de grafts direct in de hoofdhuid worden geïmplanteerd.

Omdat de kanalen niet meer geopend hoeven te worden, is het niet noodzakelijk uw haren af te scheren. Een bijkomend voordeel is dat er bij DHI weinig tot geen bloedingen meer ontstaan tijdens het implanteren. 

De Choi pen zorgt voor een hoge mate van controle en veiligheid. Hierdoor kan de arts op een nauwkeurige wijze de richting, diepte en hoek van de haarzakjes bepalen. Dit komt het natuurlijke resultaat ten goede.

Werkwijze DHI

Incisies grafts

De eerste stap is het maken van kleine incisies rondom de haarzakjes.

Extractie grafts

De tweede stap is het verzamelen van de haarzakjes uit het donorgebied.

Bewaren grafts

Vervolgens worden de grafts in een speciale vloeistof geplaatst waardoor de grafts beter overleven.

Implanteren grafts

Tenslotte worden de grafts met behulp van de Choi pen direct in de huid geïmplanteerd.

De voordelen van DHI

Directe implantatie en minder bloedingen

Door middel van de Choi pen kunnen haarzakjes direct worden geïmplanteerd. Er worden geen incisies gemaakt in de ontvangende zone. Om deze reden ontstaan er nauwelijks bloedingen tijdens de implantatie.

Maximale dichtheid mogelijk

Bij deze haartransplantatie methodiek wordt een hogere graftsdichtheid per vierkante centimeter behaald.

alleen scheren in het donorgebied

Bij DHI is het mogelijk alleen het haar in het donorgebied te scheren. Dit in tegenstellling tot FUE, waarbij de gehele (hoofd)huid moet worden geschoren.

Kortere herstelperiode

Door de afwezigheid van incisies in de ontvangende zone wordt de schade aan de huid geminimaliseerd. Om deze reden is de herstelperiode korter.

werkwijze

Simson’s hair biedt u volledig inzicht in het proces omtrent de DHI behandelmethode en al de te nemen stappen. Voor meer informatie over onze werkwijze, neem contact met ons op of lees verder over onze werkwijze.

veelgestelde vragen

Wat is DHI en hoe werkt het?

DHI is een haartransplantatiemethodiek waarbij gebruik gemaakt wordt van implantatiepennen (Choi pennen). De graft wordt met behulp van een klein hol boortje geoogst uit het donorgebied. Vervolgens wordt de graft in de Choi pen geplaatst en direct in de hoofdhuid getransplanteerd.

Wat zijn de voordelen van DHI?

Door gebruik te maken van de DHI-methodiek kan er een hogere dichtheid worden gerealiseerd. Een bijkomend voordeel is dat er weinig tot geen bloedingen meer ontstaan tijdens het implanteren. Verder is het mogelijk om alleen uw donorgebied te scheren.

Wat is het verschil met FUE?

Bij de FUE-methodiek worden er kanaaltjes in de hoofdhuid gemaakt waar later de haartjes in getransplanteerd worden. Dit is bij de DHI-methodiek niet nodig aangezien de haartjes direct in de hoofdhuid getransplanteerd worden.

Wat zijn de nadelen van DHI?

De DHI-haartransplantatie behandeling kost meer tijd en vergt een andere techniek van het behandelteam, hierdoor worden er voor deze behandeling meer kosten in rekening gebracht.

neem contact op

Stel hieronder een vraag en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. U kunt ook direct een telefonische intake inboeken via het online boekingssysteem!

11 + 3 =

+31 (76) 785 7874

Modelleur 27 | Kaatsheuvel

info@simsonshair.nl

Hulp nodig? Chat met ons